Οδυσσέας

Οδυσσέας

Ζητήστε προσφορά τιμής Απο 650€ ανά γρκουπ

    -+

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

    Το σκάφος Οδυσσέας (Vesevus 35) του ιταλικού ναυπηγείου Motonautica Vesuviana, έχει συνολικό μήκος 10,75μ., εσωτερικό 9,50μ. και πλάτος 3,57μ. καθώς και δύο ισχυρούς τετράχρονους κινητήρες Yamaha 300hp έκαστος. Αυτό το σκάφος συνδυάζει την άνεση, τη λειτουργικότητα καθώς και τον σπορ χαρακτήρα μιας πολυτελούς “καμπίνας” με μοντέρνες γραμμές και ιταλική φινέτσα. Ο περιμετρικός διάδρομος με επένδυση από ξύλο τικ προσφέρει ελευθερία κινήσεων από την πρύμνη ως την πλώρη, όπου υπάρχει άφθονος χώρος για ηλιοθεραπεία πάνω σε μαξιλάρια.
    Η καμπίνα της πλώρης αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι, τουαλέτα με νιπτήρα, ντους και καναπέ. Το σκάφος διαθέτει επίσης δεύτερη καμπίνα ύπνου στο πρυμναίο τμήμα, η οποία διαθέτει 2 μονά κρεβάτια και ανοίγει με ηλεκτρικό αμορτισέρ καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για όσους απολαμβάνουν το ναυτικό κάμπινγκ και τη διανυκτέρευση εν πλω.
    Στο κατάστρωμα υπάρχει ένας γωνιακός καναπές 5 θέσεων, δύο ηλεκτρικά ψυγεία, τραπεζαρία, νεροχύτης και κουζίνα υγραερίου καθώς και ντους με ζεστό νερό. Στην πρύμνη πάνω από την καμπίνα υπάρχει ένας άνετος χώρος ηλιοθεραπείας με μαξιλάρι για 2 άτομα, καθώς και στην πλώρη του.
    Η μέση ταχύτητα πλεύσης είναι 30 κόμβοι, διαθέτει μία δεξαμενή καυσίμου συνολικής χωρητικότητας 660 λίτρων και δεξαμενή νερού 250 λίτρων.
    Το Vesevus 35 είναι μια εξαιρετική επιλογή για ημερήσιες και πολυήμερες θαλάσσιες εκδρομές για όσους θέλουν να συνδυάσουν την πολυτέλεια και την περιπέτεια που προσφέρει ένα φουσκωτό σκάφος καμπίνας.
    Διατίθεται προς ενοικίαση μόνο με καπετάνιο και συνιστάται για γκρουπ έως 7 ατόμων για ημερήσιες εκδρομές και τεσσάρων ατόμων για πολυήμερες εκδρομές. Αποτελεί επίσης μία ιδανική επιλογή για ιδιωτικές μεταφορές από νησί σε νησί και πολυήμερα ταξίδια εκτός Κρήτης μαγευτικά νησιά των Κυκλάδων. Θα βρείτε τον Οδυσσέα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

    • Καμπίνα Με Καμπίνα
    • Μήκος 10.75 μέτρα
    • Μέγιστη χωρητικότητα 8 άτομα
    • Κινητήρας 2*300 ίππων εξωλέμβια Yamaha τετράχρονη
    • Πλοίαρχος Απαραίτητος

    Εκδρομές με αυτό το σκάφος