Αποδράστε Στο Μπλε

25 ℃
Chania

Ποιοι είμαστε

Επιβιβαστείτε στο απροσδόκητο μαζί μας

Δεν είμαστε απλά εταιρία ενοικίασης σκαφών. Αποστολή μας είναι να σας μυήσουμε στην εμπειρία της Κρήτης σαν να ήσαστε Κρητικός. Βυθιστείτε στο πιο βαθύ μπλε, βιώστε την ψυχή της Κρήτης, αισθανθείτε την ουσία του ασύγκριτου νησιού, βουτήξτε στα πιο κρυστάλλινα θαλάσσια νερά του, κρατήστε την ανάσα σας μπροστά στα συγκλονιστικά βραχώδη τοπία του, ζήστε τους ανεξερεύνητους θησαυρούς του.

Νοικιάστε σκάφος από τα Χανιά, την Κίσσαμο (Καστέλι) ή την Ιεράπετρα για να «αγγίξετε» την ομορφιά των απροσπέλαστων κρητικών ακτογραμμών και των τριγύρω μικρών νησιών.

Η SEAze The Day ιδρύθηκε το 2018 στα Χανιά, ως εταιρία ενοικίασης σκαφών από τον Παναγιώτη και τον Μίνω. Το πάθος τους για τη θάλασσα, η αγάπη για την περιπέτεια, η πολύχρονη εμπειρία τους στο ψάρεμα και τις καταδύσεις μαζί με την ασύγκριτη ομορφιά του κρητικού τοπίου, ήταν για αυτούς η έμπνευση για τη δημιουργία της SEAze The Day. Το 2019, το δυναμικό της εμπλουτίστηκε με την παρουσία του Γιάννη, του μέλους που ανέλαβε την Κίσσαμο (Καστέλι). Το όραμα των τριών τους να κάνουν το νησί τους οικείο στους επισκέπτες του, μέσω ιδιωτικού σκάφους, έγινε μια απολαυστική πραγματικότητα και για τις δύο πλευρές! Ψάρεμα, κατάδυση, θαλάσσια βόλτα, θαλάσσια περιπέτεια…όποιο κι αν είναι το δικό σας όραμα, στη SEAze The Day θα γίνει βιωμένη ανάμνηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι η SEAze The Day είναι αναγνωρισμένη ως η κορυφαία ομάδα για ξεχωριστές θαλάσσιες εξερευνήσεις πολλών αστέρων στις πανέμορφες γωνιές της Κρήτης.

Seaze the Day Seaze the Day Seaze the Day

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.