Νικόλας

Νικόλας

Ζητήστε προσφορά τιμής Απο 380€ ανά γρκουπ

  -+

  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  Νοικιάστε από την Κίσσαμο για ένα ιδιωτικό ταξίδι με σκάφος, το 7-μετρο φουσκωτό Νικόλας – Orizon 720, το οποίο είναι κατασκευασμένο στο ελληνικό ναυπηγείο Orizon. Το σκάφος αυτό διαθέτει μία ισχυρή 4-χρονη μηχανή Honda 225 ίππων καθώς και μία βοηθητική 8hp για επιπλέον ασφάλεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το συγκεκριμένο φουσκωτό σκάφος είναι ιδανικό για ημερήσια ναύλα από την Κίσσαμο με κατεύθυνση το μαγευτικό Μπάλο και το νησί της Γραμβούσας και αποτελεί μία οικονομικά προσιτή επιλογή για όσους επιθυμούν να ναυλώσουν ένα ιδιωτικό σκάφος αναψυχής. Ενδείκνυται επίσης για ημερήσιες εκδρομές διάρκειας από 3 έως 6 ώρες.

  Με μία μέση και ταυτόχρονα ομαλή ταχύτητα πλεύσης 28 κόμβων, το σκάφος αυτό σας εγγυάται από μόνο του μία αξέχαστη θαλασσινή εμπειρία ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στις ημερήσιες εκδρομές, οι οποίες προσφέρονται μόνο με καπετάνιο ή και πλήρωμα, συμπεριλαμβάνεται ψυγείο με πάγο, νερά, αναψυκτικά, μπύρες και σνακ.

  Προσεγγίστε μικρές παραλίες και κολπάκια στα οποία μόνο με ένα φουσκωτό ταχύπλοο μπορείτε και εξερευνήστε τις ομορφιές της Κρήτης με την πολυτέλεια ενός ιδιωτικού σκάφους. Απολαύστε μοναδικές στιγμές στα γαλαζοπράσινα νερά του Μπάλου, της Γραμβούσας και της ακτογραμμής της Κρήτης ξεκινώντας από το Καστέλι. Επιπροσθέτως, σε όσους έχουν επιλέξει για διαμονή τους την περιοχή κοντά στην παραλία Φαλάσαρνα, μπορούμε να μεταφέρουμε το σκάφος στο γραφικό λιμανάκι στα Φαλάσαρνα και να ξεκινήσετε από εκεί το ιδιωτικό σας ταξίδι στον Μπάλο και τη Γραμβούσα.

   

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μήκος 7.20 μέτρα
  • Μέγιστη χωρητικότητα 7 άτομα
  • Κινητήρας 1*250 hp εξωλέμβια 4-χρονη Honda +1*8 hp εξωλέμβια 4-χρονη
  • Πλοίαρχος Απαραίτητος

  Εκδρομές με αυτό το σκάφος