Ολοήμερη Εκδρομή για Ψαροντούφεκο στα Χανιά

Άμεση Κράτηση

Απο 900€ ανά γρκουπ

Εξασφαλίστε αμέσως τη θέση σας καταβάλλοντας προκαταβολή 20% με την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω PayPal.

Κράτηση

Ζητήστε προσφορά

Προτιμάτε να συζητήσετε πριν από την κράτηση; Στείλτε μας email για μια εξατομικευμένη προσφορά.

Συνέχεια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ

Αν είστε έμπειρος ψαροντουφεκάς, ή αγαπάτε την περιπέτεια και δοκιμάζετε νέα extreme sports, τότε μη χάσετε την ολοήμερη ιδιωτική εκδρομή για ψαροντούφεκο στα Χανιά. Ο Παναγιώτης  είναι επαγγελματίας δύτης και ντόπιος ψαράς που θα σας ξεναγήσει στην ιδιωτική σας εκδρομή με σκάφος μαζί με έναν έμπειρο καπετάνιο. Συγκεκριμένα, ο Πάνος είναι εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης και μπορεί να σας διδάξει πώς να κρατάτε την αναπνοή σας και πώς να βελτιώσετε την τεχνική σας για να βουτήξετε με ασφάλεια σε μεγαλύτερο βάθος. Το ψαροντούφεκο είναι ένας από τους πιο επιλεκτικούς τρόπους αλιείας όπου ο δύτης επιλέγει ποια ψάρια θα κυνηγήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της ολοήμερης εμπειρίας θα βουτήξουμε σε καταπληκτικά κρυστάλλινα νερά με πλούσιο βυθό. Θα εξερευνήσουμε τις ακτές και τον υποβρύχιο κόσμο της Κρήτης κρατώντας την αναπνοή μας και θα πιάσουμε όμορφα και νόστιμα θηράματα. Τέλος, όταν τελειώσει το ψάρεμα, θα επισκεφτούμε κάποιες μικρές απομονωμένες παραλίες και όρμους για να απολαύσουμε τη θάλασσα και τον ήλιο. Επιπλέον, μπορούμε να σας οργανώσουμε μπάρμπεκιου πάνω στο σκάφος (με τα ψάρια που θα πιάσουμε) κατόπιν αιτήματος και να προετοιμάσουμε καρπάτσιο με αγνά ντόπια υλικά και αλάτι το οποίο το συλλέξαμε εμείς από τη θάλασσα!

Περιλαμβάνονται: Εξοπλισμός υποβρύχιας αλιείας,  σνακ, αναψυκτικά.

Προτεινόμενη ώρα έναρξης: 8.30 π.μ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Διάρκεια: 7 ώρες
 • Απόσταση: 15 – 40 ναυτικά μίλια
 • Ώρα έναρξης: 8.00 – 9.00
 • Γλώσσα: ελληνικά – αγγλικά
 • Αριθμός συμμετεχόντων: 1-2 (ανά σκάφος)
 • Αριθμός επιβατών: 1-6 (ανά σκάφος)

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ

 • Σκάφος
 • Καύσιμα
 • Κυβερνήτης
 • Εξοπλισμός ψαροντούφεκου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το σκάφος αναχωρεί και επιστρέφει στο ίδιο σημείο στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων: SEAze The Day
*Μπορούμε να σας παραλάβουμε κατόπιν αιτήματος από τα κοντινά λιμάνια του Πλατανιά και του Τερσανά χωρίς επιπλέον χρέωση
Επιπλέον, προσφέρονται εκδρομές για ψαροντούφεκο με αφετηρία το Κολυμβάρι και την Κίσσαμο.

ΠΩΣ ΘΑ ΨΑΡΈΨΟΥΜΕ

Ψαροντούφεκο με ελεύθερη κατάδυση (με άπνοια)
*Οι τεχνικές ψαρέματος ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή, τις καιρικές συνθήκες, τους στόχους μας και την αλιευτική σας εμπειρία

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Αναψυκτικά
 • Νερό
 • Μπίρα
 • Σνακ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ

 • Στολή κατάδυσης, ζώνη βαρών
 • Μπάρμπεκιου στο σκάφος (με την ψαριά της ημέρας!)
 • Αλκοολούχα ποτά
 • Drone, GoPro, φωτογράφος
 • Ειδικά αιτήματα (αλλαγή διαδρομής, παράταση περιήγησης)

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ

Ανάλογα με το επίπεδο της εμπειρίας σας, μπορούμε να πιάσουμε μικρά ψάρια όπως λιονταρόψαρα, παπαγάλους, τσιπούρες, κέφαλους, κ.α. ενώ ψαρεύουμε σε ρηχά νερά (1-10 μέτρα). Εάν είστε πιο έμπειρος δύτης και μπορείτε να βουτήξετε σε βάθη 10-35 μέτρων, οι στόχοι μας θα είναι διαφορετικά είδη ροφών (σφυρίδες, στείρες), μαγιάτικα, συναγρίδες και τσιπούρες.

*Το ψάρεμα χρειάζεται υπομονή. Η ποσότητα και το μέγεθος των ψαριών που θα πιάσουμε εξαρτώνται από την ημέρα, τις καιρικές συνθήκες, την εποχή, την εμπειρία σας και την τύχη. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα πιάσουμε ψάρια, παρά την τεχνογνωσία μας, αλλά εγγυόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας. Όπως λέει μια διάσημη ρήση… Ο χρυσός κανόνας του ψαρέματος είναι ότι δεν υπάρχουν χρυσοί κανόνες στο ψάρεμα!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η τιμή αυτής της ιδιωτικής αλιευτικής εκδρομής από τα Χανιά κυμαίνεται από 900 ευρώ με φουσκωτό ανοικτού καταστρώματος 7 μέτρων (γκρουπ έως 2 άτομα) και έως 1250 ευρώ με πολυτελές σκάφος καμπίνας 11 μέτρων για γκρουπ έως 2 άτομα.
*Στο σκάφος, μπορούν να συμμετέχουν περισσότεροι επιβάτες (έως 5-6 άτομα), αλλά δεν μπορούν να ψαρεύουν όλοι ταυτόχρονα.

Η μέση θερμοκρασία νερού ανά μήνα στην Κρήτη είναι η εξής:
Ιούνιος: 20-23, Ιούλιος: 22-24, Αύγουστος: 22-25, Σεπτέμβριος: 23-26, Οκτώβριος: 22-24, Νοέμβριος: 20-22, Δεκέμβριος: 18-20, Ιανουάριος: 17-18, Φεβρουάριος: 16-18, Μάρτιος: 15-17, Απρίλιος: 17-19, Μάιος: 18-20
Υπάρχει συνήθως μεγάλη ορατότητα στο νερό και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (15-30 μέτρα κατακόρυφης ορατότητας).

Μοιραζόμαστε τα ψάρια που πιάνουμε. Σε αυτήν την εκδρομή μισής ημέρας, μπορείτε να πάρετε μαζί σας έως και ένα ψάρι 3 κιλών. Στη συνέχεια, μπορούμε να το καθαρίσουμε και να κανονίσουμε να το φάτε εσείς και η οικογένεια/παρέα σας σε κάποιο καλό εστιατόριο.

Φόρτωση όλων

Παρόμοιες εκδρομές

Επιλέξτε Σκάφος

Κλείσιμο
Κλείσιμο

Ζητήστε προσφορά τιμής Απο 900€ ανά γρκουπ

  -+
  Αρχάριος 1-10mΕνδιάμεσος 10-15mΠροχωρημένος 15-25mΑγωνιστικός 25-40m